Liverpool: 30 éves japán érkezik Stuttgartból – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.08.17. 08:01
Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szerint csütörtökön orvosi vizsgálatra várja a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool FC a VfB Stuttgart 30 éves, japán válogatott középpályását, Endo Vatarut.

Endo Vatarut csütörtökön orvosi vizsgálatra várja a Liverpool, amely 18 millió euróért szerződtetheti a japán középpályását – értesült Fabrizio Romano.Endo Vatarut csütörtökön orvosi vizsgálatra várja a Liverpool, amely 18 millió euróért szerződtetheti a japán középpályását – értesült Fabrizio Romano.

Az olasz transzferguru a Twitteren megjelent posztjában hozzáteszi, a Liverpool a játékossal nagyon gyorsan, néhány óra alatt megegyezett a személyes feltételekben, miután a két klub már megállapodott az átigazolásáról.

Az 50-szeres válogatott védekező középpályás, Endo Vataru 2020-ban a belga Sint-Truidentől szerződött a VfB Stuttgarthoz, melynek jelenleg ő a csapatkapitánya is. A Stuttgartban 133 tétmeccsen szerepelt, 15 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott.

A Liverpoollal kapcsolatban hosszú ideje téma, hogy miután öt középpályás távozott a klubtól a nyáron, Alexis Mac Allister és Szoboszlai Dominik mellett szükség lesz újabb középpályások szerződtetésére. Korábban a 19 éves Roméo Lavia és a 21 éves Moisés Caicedo is szóba került, de mindkét játékos jóval drágább, mint a 30 éves japán, és a Liverpool alulmaradt a Chelsea-vel szemben az értük folyó versenyben (Caicedót már be is jelentették a londoniak, és hamarosan Lavia is követheti).

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik