PL: az MU megegyezett a fiatal csatárral, és hamarosan ajánlatot tesz

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.07.18. 14:22
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United Fabrizio Romano transzferguru értesülései szerint André Onana szerződtetése után rárepül az Atalanta 20 éves dán válogatott csatárára, Rasmus Höjlundra, akivel a személyes feltételekről már meg is egyezett.

Fabrizio Romano azt írja, hogy Rasmus Höjlund nagy Manchester United-szurkoló, így nagyon szeretne az angol rekordbajnokhoz szerződni. Az MU hosszú távra tervezne vele, és amint sikerül betölteni a másik hiányposztot André Onanával, utána a klub minden erejével erre a transzferre fog fókuszálni, és elküldi majd az első hivatalos ajánlatát a dánért.

Az Atalanta nagyjából 65-70 millió eurót szeretne kapni a játékosért, Manchesterben azonban remélik, hogy ennél olcsóbban is el tudják hozni. Az olasz klub mindenesetre az első kapcsolatfelvétel során egyértelművé tette, hogy nem akar más futballistát kapni érte, magyarán csakis pénzt fogad el.

A 191 centiméter magas ballábas Höjlund a mögöttünk hagyott idényben 32 Serie A-meccsen kilenc gólt és négy gólpasszt jegyzett az ötödik helyen végző Atalantában.

FRISSÍTÉS: Mindeközben Fabrizio Romano azt is megírta, hogy André Onana ma (kedd) este Manchesterbe utazik. Utána átesik majd az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, és szerdán vagy csütörtökön a „vörös ördögök” hivatalosan is bejelentik a kapust.

Az Inter sajtóhírek szerint 51+4 millió eurót kap. Onana 5+1 évre ír alá Erik ten Hagékhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik