Felkészülés: az MU legyőzte az Arsenalt, hétgólos meccsen nyert a Chelsea – videó

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.07.23. 09:22
null
Rekordszámú nézőt érdekelt a Manchester United–Arsenal mérkőzés New Yorkban (Fotó: Getty Images)
Felkészülési mérkőzésen a Chelsea hétgólos mérkőzésen 4–3-ra legyőzte a Brightont, míg a Manchester United 2–0-ra nyert az Arsenal ellen.

Az Egyesült Államok-beli Philadelphiában a Chelsea gólgazdag mérkőzésen több mint 65 ezer néző előtt 4–3-ra legyőzte a Brightont. A gólgyártást Danny Welbeck kezdte meg a 13. percben, amire nem sokkal később Szoboszlai Dominik korábbi csapattársa, Christopher Nkunku válaszolt.

A második félidőben Jan Paul van Hecke négy perc alatt két sárga lapot is kapott, így emberelőnybe került a Chelsea. Ezt követően előbb Mihajlo Mudrik, majd Conor Gallagher és Nicolas Jackson is betalált, amivel a londoniak eldöntötték a találkozót. A hajrában még Joao Pedro büntetője során és Deniz Undav révén a Brighton szépített, de végül a Chelsea nyerte a találkozót.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

MIHAJLO MUDRIK GYÖNYÖRŰ TALÁLATA


A Chelsea mellett a Manchester United is Premier League-csapat ellen nyert felkészülési mérkőzést. Erik ten Hag csapata a bajnoki ezüstérmes Arsenal ellen diadalmaskodott a New York-i MetLife Stadiumban.

Bruno Fernandes szerezte meg a vezetést a „vörös ördögöknek” a 30. percben egy távoli átlövést követően, majd hét perccel később Jadon Sancho iramodott meg egy védelmi hiba után, és a rövid felső sarokba lőtte a labdát.

A MetLife stadionba 82 262 néző látogatott ki, ami új rekord a New York-i stadionban labdarúgó-mérkőzésen.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Chelsea (angol)–Brighton 4–3
(Nkunku 19., Mudrik 65., Gallagher 72., Jackson 77., ill. Welbeck 13., J. Pedro 79 – 11-esből., Undav 89.)
Arsenal–Manchester United 0–2 (Bruno Fernandes 30., Sancho 37.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik