Arsenal: elhappolnák a spanyol kapust a Bayern elől – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.07.30. 18:53
null
David Raya (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal érdeklődik a Brentford kapusa, David Raya iránt.

 

A spanyol kapust a Bayern München is szívesen látná a soraiban, s állítólag a német rekordbajnok tárgyalóasztalhoz is ült a Brentford fejeseivel. A megbeszélés azonban csupán addig tartott, amíg a Bayern közölte, kölcsönszerződésben gondolkoznak.

Az angol klub mindenképp értékesíteni akarja a távozni kívánó kapusát, akinek nem is biztos, hogy nagyon messzire kell költöznie. A The Athletic és Fabrizio Romano információi szerint ugyanis az Arsenal is érdeklődik Raya iránt.

Az „ágyúsok” egyelőre nem tettek ajánlatot. A hírek szerint a Brentford legalább 40 millió eurót akar kapni érte – a 27 éves futballista értékét nagyjából 30 millióra becsüli a Transfermarkt.

Az biztos, hogy ezen a nyáron nem sajnálják a pénz átigazolásokra az Arsenalnál: Jurrien Timber 40 millió euróért, Kai Havertz 75 millió euróért, Declan Rice pedig 116 millió euróért írt alá Mikel Arteta együtteséhez.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik