PL: kiszivárgott a bejelentővideó, Havertz az Arsenalban folytatja

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.28. 10:54
null
Kai Havertzet hamarosan bejelenti az Arsenal (Fotó: Getty Images)
A Premier League-en belül vált klubot a 24 éves német válogatott labdarúgó, Kai Havertz, akiért a hírek szerint 65 millió fontot fizet az Arsenal a Chelsea-nek, s az „ágyúsok” hamarosan be is jelentik a labdarúgó érkezését, hiszen most kiszivárgott a bejelentővideó is.

 

A Daily Mail azt írja, hogy az Arsenal 65 millió fontért veszi meg Havertzet a Chelsea-től, az észak-londoniakhoz pedig három évre ír alá, s a 29-es mezt viselheti.

„Nagyon büszke vagyok, hogy csatlakozhatok ehhez a hihetetlen klubhoz. Ennek a klubnak nagy történelme van, és remélem, hogy együtt is nagy dolgokat tudunk elérni” – mondta a bejelentővideóban Kai Havertz, aki elmagyarázta azt is, azért választotta a 29-es mezszámot, mert amikor testvérével videojátékokkal játszottak, ezt nevezte a „tökéletes számnak”.

„Szerintem a Bajnokok Ligája egy különleges sorozat és úgy gondolom, minden futballista szeretne ott játszani. Szerencsém volt, hogy 2021-ben megnyertem a trófeát, és számomra ez a legjobb érzés, amit valaha éreztem” – mondta Havertz.

A 24 éves 37-szeres német válogatott középpályás a Bayer Leverkusenben mutatkozott be a felnőttek között még 2016-ban, majd négy évvel később, 2020-ban 80 millió euróért igazolta át a Chelsea, melynek színeiben 139 mérkőzésen 32 gólig és 15 gólpasszig jutott, s a Bajnokok Ligája mellett az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot is megnyerte.





 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik