PL: BL-döntőssel erősíthet a Newcastle Szoboszlai posztján – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.14. 19:27
null
Nicolo Barellával erősíthet a Newcastle (Fotó: Getty Images)
Az angol Telegraph értesülései szerint a Newcastle United két középpályással szeretné megerősíteni keretét, s úgy tudja, hogy a „szarkák” két fő célpontja az Inter olasz középpályása, Nicolo Barella és a Leicester Cityvel a Premier League-ből kieső James Maddison – annak ellenére, hogy korábban arról számoltunk be, hogy Eddie Howe együttese 70 millió eurót sem sajnálna Szoboszlai Dominikért, igaz, azóta már arról is hallani, hogy az angolok alkudozni akarnak az RB Leipziggel.

 

A Telegraph úgy tudja, hogy a Newcastle egyik kiszemeltje az Interrel Bajnokok Ligája-döntőig menetelő Nicolo Barella, akiért akár 50 millió fontot fizetnének.

A lap kitért rá, a Newcastle átigazolási költségvetésének nagy részét két középpályásra szánná, a másik fő célpont a Leicester Cityvel az élvonalból kieső középpályás, James Maddison.

A lap több forrásból is úgy értesült, hogy van esély az egyezségre, s állítólag az elmúlt napokban a Newcastle intenzíven tárgyalt az Interrel. A Telegraph megjegyzi azt is, hogy ha a „szarkák” megszerzik az olasz középpályást, ő lehet a csapat legjobban kereső játékosa.

Kitértek rá, hogy Eddie Howe menedzser szeretne legalább két elit labdarúgót szerződtetni, de korlátozott keretből kell gazdálkodnia, ráadásul egyelőre nem sikerült egyezségre jutni a Leicesterrel sem, amely első körben 60 millió fontot kért Maddisonért. Megemlítik, hogy a Newcastle kinézte magának a Wolfsburg középpályását, Felix Nmechát is, akit már 15 millió fontért is megszerezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik