MU: Bruno Fernandes marad a kapitány – Ten Hag

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.08. 19:26
null
Erik ten Hag kiállt sokat kritizált játékosa mellett (Fotó: Getty Images)
Kiállt Bruno Fernandes mellett Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere a „vörös ördögök” Real Betis elleni, csütörtöki Európa-liga-találkozóját megelőző sajtótájékoztatón. A holland mester mellett Marcus Rashford is szót emelt a sok kritikát kapó portugál labdarúgó védelmében.

 

A sajtótájékoztatón az MU menedzsere leszögezte, hogy a továbbiakban is Bruno Fernandes fogja viselni a csapatkapitányi karszalagot (a mellőzött Harry Maguire hiányában).

„Igen, ő marad a kapitány. Remek idénye van, és nagy szerepet játszott abban, hogy eljutottunk oda, ahol most vagyunk. Mindenki hibázik, ő és én is, de tanulunk ezekből. Senki sem tökéletes. Bruno rendkívül intelligens, örülök, hogy tagja a csapatomnak, és ő a kapitány, amikor Harry Maguire nem játszik” – nyilatkozta Erik ten Hag.

A Liverpool elleni zakó után sok kritikát kapó Fernandest a „vörös ördögök” angol csatára, Marcus Rashford is a védelmébe vette.

„Szeretek Brunóval játszani, egy rossz szavam nincs rá. Senki sem tökéletes, néha annyira dolgozik benned a győzni akarás, hogy olyan dolgokat teszel, ami egyébként nem jellemző rád. Én ezzel együtt mindenben támogatom Brunót, mögötte állok. Csapatként is támogatnunk kell őt, mivel Bruno fantasztikus játékos. Nélküle nem lennénk ott, ahol most vagyunk” – idézi Marcus Rashford nyilatkozatát a BBC.

EURÓPA-LIGA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

21.00:Manchester United (angol)–Real Betis (spanyol) (Tv:RTL3)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik