PL: elítélte a bíróság a Ramsdale-t megrúgó részeg angol szurkolót

Vágólapra másolva!
2023.02.17. 13:48
null
Joseph Watts beismerte tettét (Fotó: Getty Images)
Beismerte bűnösségét az a férfi, aki még január közepén a lefújást követően hátba rúgta Aaron Ramsdale-t, a vendégek kapusát a Tottenham Hotspur–Arsenal angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.

A 35 éves Joseph Wattsszal szemben egyebek – mint például a tiltott területre lépés – mellett testi sértés volt a vád, a férfi személyesen megjelent a bíróság előtt.

A 24 esztendős Ramsdale az éllovas egyik legjobbja volt a 2–0-ra megnyert észak-londoni derbin, majd a meccs végén összeszólalkozott Richarlisonnal, a hazaiak brazil támadójával, amikor a kapu mögött álló drukker felugrott a reklámtáblára, és hátba rúgta őt.

Ramsdale a bíróság előtt elmondta: „Sohasem volt még olyan, hogy valaki belépett volna a pályára és belém rúgott volna. Nem tartom elfogadhatónak, hogy a munkahelyemen bántalmazzanak.”

A kelet-londoni Hackneyben élő Joseph Watts négy érmét is a pályára dobott, valamint Daily Starnak nyilatkozva elmondta, hogy részeg volt, miután hat pint (3.4 liter) sört elfogyasztott.

Az uxbridge-i ítélőszék egyéves közmunkára ítélte Wattsot, emellett négy évre kitiltotta az angliai stadionokból, és százfontos kártérítés megfizetésére is kötelezte őt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik