Man. City: „Örökre itt maradnék” – Guardiola reakciója a brazil válogatott kispadjára

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.04.10. 13:38
null
Guardiola szertefoszlatta a brazilok álmát (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Marca meglebegtette, hogy 2023-ban a jelenleg a Manchester Cityt irányító Pep Guardiola lehet a távozó Adenor Leonardo Bacchi – sportági becenevén Tite – utódja a brazil labdarúgó-válogatott élén. A katalán szakember most határozott kijelentést tett.

A spanyol napilap csütörtökön arról írt, hogy a Brazil Labdarúgó-szövetség biztosan külföldről érkező trénert fog kijelölni a kapitányi posztra, melyre az egyik legfőbb kiszemeltje Pep Guardiola.

A katalán szakember nettó évi 12 millió euró körül kereshetne a brazil válogatott kapitányaként (a Cityben most 20 millió a fizetése), és szerződése a 2026-os világbajnokság végéig szólna.

Guardiola szerződése 2023 nyaráig tart a Manchester Citynél, s amennyiben nem hosszabbít, akár el is fogadhatja a brazilok ajánlatát. Úgy tűnik azonban, hogy nem megy sehová.

„Élő szerződésem van, és nagyon boldog vagyok itt – idézi a katalán trénert Fabrizio Romano olasz sportújságíró. – Szívesen örökre itt maradnék a Manchester Citynél. Nincs ennél jobb hely.”

„Tíz évvel meghosszabbítanám a szerződésemet, de nem tehetem – tette hozzá Guardiola, majd kitért a brazilok ajánlatára. – Ez most nem az a pillanat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik