Arsenal: a nagyapja hamvait is elvitte a szerződésének aláírásához az új kapus

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.21. 14:10
Az Arsenal új kapusa, Aaron Ramsdale pénteken írt alá az észak-londoni együtteshez. Annyira fontos pillanat volt ez a 23 éves kapus életében, hogy a nagyapjának a hamvait is magával vitte az eseményre.

Mint ismert, Aaron Ramsdale 24 millió fontért szerződött a Sheffield Unitedből az Arsenalba, ezt a klub pénteken jelentette be. Aaron Ramsdale 24 millió fontért szerződött a Sheffield Unitedből az Arsenalba, ezt a klub pénteken jelentette be.

A kapus a nagyapja hamvait is magával vitte a szerződés aláírásához, s el is magyarázta, miért.

 


 

„Azon a napon hunyt el, amikor édesanyám megtudta, hogy terhes. Ronnak hívták, Birminghamből származott, s mindig csak a mi Ronunknak – angolul our Ron – hívták őt az ismerősei. Így letten én Aaron az our Ron után. Amikor a hamvait szétszórták, édesapám megtartotta egy részét” – mondta Ramsdale.

„Egy kisebb túrán is volt már, hiszen 92 csapatnál is megfordult. Édesapám minden meccsre elhozza a hamvait és az egyik képét. Egyébként nemcsak a meccsekre tartja magánál, mindenhová magával viszi. Közel tartja a szívéhez” – tette hozzá az Arsenal új kapusa.

 


 

Ramsdale a hatodik nyári igazolása az „ágyúsoknak”, legutóbb a Real Madrid norvég támadó középpályása, Martin Ödegaard csatlakozott a londoni együtteshez.

A fiatal kapusról Mikel Arteta menedzser elismerően nyilatkozott.

„Ramsdale nagyon tehetséges és fiatal kapus, akinek már így is óriási tapasztalata van. Az ő igazolásával rivalizálás is lesz a csapatban, s mi pontosan ezt akartuk elérni. Szükségünk volt egy kapusra, ő pedig ideális opció volt” – mondta Arteta.

„Időre van szüksége. Azt hiszem, az Arsenal-szurkolók szeretni fogják a személyiségét, a karakterét és a minőséget is, amit biztosan hozni fog. Óriási potenciál van benne” – zárta gondolatait az Arsenal menedzsere.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik