PL: elírták a nevét, hatalmas sztori lehet belőle

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.12.07. 12:12
null
Kelleher védései is kellettek ahhoz, hogy nyerjen a Liverpool (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Liverpool nagyon magabiztosan nyert a Wolverhampton ellen a Premier League 11. fordulójának vasárnap késő esti mérkőzésén. A hazaiak kapuját Caoimhín Kelleher védte – hibátlanul –, aki csupán második meccsét játszotta a felnőttcsapatban – a Bajnokok Ligája hétközi találkozója után az angol élvonalban is debütált.

 

A 22 éves Caoimhín Kelleher sorozatban másodszor is megóvta a góltól a Liverpool kapuját, a fiatal kapuvédő több nagy védést is bemutatott a mérkőzésen, és úgy tűnik, fényes karrier előtt áll.

Az ír kapus nevét nem árt megjegyezni és nem csak a szurkolóknak, ugyanis az éles szeműek kiszúrhatták, hogy Kelleher nevét helytelenül írták fel a mezére. Nem úgy tűnt azonban, mintha meg lenne sértődve a hiba miatt a kapuvédő, noha elképzelhetjük az arcát, amikor az öltözőben megpillantotta a hőn áhított mezét.

Nem akármilyen sztori lenne, hogyha 10 év múlva úgy emlékeznénk vissza a már világklasszis kapusra, hogy az első Premier League-mérkőzésén helytelenül szerepelt a neve a szerelésén. Azt nem tudni, mi lett a mez sorsa, de egy nap pont a hiba miatt még nagyon sokat érhet a gyűjtőknek.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik