Anglia: „tegyél úgy, mintha meccsen lennél” csomagot árul a kiscsapat

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.03.16. 11:24
Az Union Berlin virtuális söre és virsilje után újabb ötletes megoldás született a nemzetközi labdarúgásban a koronavírus-járvány okozta bevételkiesés csökkentésére: az angol ötödosztályú (National League) Barrow A.F.C. „tegyél úgy, mintha meccsen lennél” csomagot árul webshopjában.

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében a legtöbb sporteseményt elhalasztották, így a sportszervezetek és klubok jelentős bevételtől esnek el határozatlan ideig. Az egyesületek nehéz helyzetbe kerültek, ahogy videónkban is bemutattuk, és próbálnak kreatív ötletekkel küzdeni a fennmaradásukért.

Az angol ötödik ligás Barrow A.F.C. egy „tegyél úgy, mintha meccsen lennél” csomagot árusít webshopjában hét fontért. Ez tartalmaz egy mérkőzésnapi programfüzetet, egy korábbi meccsjegyet, egy nyomtatott jegyzőkönyvet, műanyag evőeszközt, egy üres ételes zacskót és papírpoharat.

A szurkolók egy kicsit nosztalgiázhatnak, és otthonukban érezhetik magukat egy meccsen, miközben a klub számára sokat jelentő anyagi támogatást nyújtanak. A Barrow A.F.C.-t 1901-ben alapították, 5000 férőhelyes stadionja van, és 37 forduló után vezeti az ötödik ligát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik