MU: Ibrahimovic kihagyja a rangadót, elnézést kért a szurkolóktól

Vágólapra másolva!
2016.11.07. 16:58
A Manchester United futballistája, Zlatan Ibrahimovic elnézést kért a klub szurkolóitól, amiért a Swansea ellen kapott sárga lapja miatt kénytelen lesz kihagyni az Arsenal elleni rangadót.

A „vörös ördögök” ugyan 3–1-re legyőzték a Swansea Cityt a Premier League 11. fordulójában, mégsem lehetnek teljesen elégedettek, mivel Zlatan Ibrahimovic a találkozó 76. percében összeszedett egy sárga lapot – egyben az ötödiket a bajnokságban –, így az Arsenal elleni mérkőzésen nem léphet pályára. A „vörös ördögök” ugyan 3–1-re legyőzték a Swansea Cityt a Premier League 11. fordulójában, mégsem lehetnek teljesen elégedettek, mivel Zlatan Ibrahimovic a találkozó 76. percében összeszedett egy sárga lapot – egyben az ötödiket a bajnokságban –, így az Arsenal elleni mérkőzésen nem léphet pályára.

A svéd támadó hat mérkőzés után talált be ismét az angol bajnokságban – rögtön kétszer –, eltiltása különösen fájó lehet a Manchester United drukkereinek, akiktől Ibra bocsánatot kért fegyelmezetlensége miatt.

„Elnézést kérek, amiért eltiltattam magam a következő mérkőzésre. Azt kívánom, bárcsak ne tettem volna így, főleg annak fényében, hogy olyan összecsapást hagyok ki, amelyen különösen játszani akartam. Mindazonáltal bízom a társaimban és a csapatban, biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek a győzelemért nélkülem is” – mondta Ibrahimovic.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik