PL: irány a sztárcsapat? A szezon legjobbját nem izgatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.27. 09:56
Rijad Mahrezt, a Leicester City támadóját választották a 2015–2016-os Premier League-szezon legjobb játékosának, így érthető, hogy az európai klubfutball legnagyobb labdarúgóklubjai vetették ki rá a hálójukat. Egy biztos, nem lesz könnyű dolguk, ha el akarják csábítani a leendő angol bajnoktól.

A villámgyors algériai szélső egyértelműen jelezte, maradna a Premier League-ben, és várost sem szívesen váltana. maradna a Premier League-ben, és várost sem szívesen váltana.

A francia Onze Mondial magazin megkérdezte Mahrezt egy lehetséges franciaországi visszatérésről, illetve arról, hogy mennyire csábító lehetőség a PSG-ben futballozni.

„Korábban sem csábított és most sem vonz az, ami a PSG-nél várna rám. Leicester az én városom, nem látok rá esélyt, hogy visszatérjek Franciaországba. Nem hoz lázba az ország, szeretem az életet Angliában” – reagált Mahrez, aki jelenlegi csapattársairól is beszélt.

„Harcosok vagyunk. De olyan harcosok, amilyenhez foghatót soha életemben nem láttam még. Ez a társaság őrülten éhes a sikerre és mindent elkövet a győzelem érdekében” – foglalta össze a Leicester-játékosok hozzáállását a szezonban 17 gólt szerző és 11 gólpasszt jegyző Mahrez.

„Nézzék csak meg. Ha fejbe rúgják bármelyiküket labdával, még csak pislogni sem pislognak” – tette hozzá Mahrez.

Ezek a „rókák” tényleg kemények.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik