Arsenal: Wenger róla is elárulta, szerződtethette volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.18. 21:21
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal menedzsere, Arsene Wenger elárulta, régóta figyelemmel kíséri Romelu Lukaku játékát, akit korábban szívesen szerződtetett volna.

„Még a belgiumi időszakából ismerem Lukakut, de az Arsenal helyett inkább a Chelsea-t választotta. Remek ütemben fejlődik, évről évre jobban játszik. A kapu előtt higgadtabb lett és a mezőnyben is egyre jobb, fényes karrier áll előtte. Egyértelmű jele ennek, hogy jobbak a statisztikái, több gólt szerez és gólpasszt ad” – mondta Arsene Wenger. „Még a belgiumi időszakából ismerem Lukakut, de az Arsenal helyett inkább a Chelsea-t választotta. Remek ütemben fejlődik, évről évre jobban játszik. A kapu előtt higgadtabb lett és a mezőnyben is egyre jobb, fényes karrier áll előtte. Egyértelmű jele ennek, hogy jobbak a statisztikái, több gólt szerez és gólpasszt ad” – mondta Arsene Wenger.

„Amikor Lukaku az Evertonhoz szerződött kölcsönbe, úgy gondoltam, visszatér a Chelsea-hez, de ő inkább véglegesítette a szerződését Liverpoolban. Azóta már lemondtunk róla.”

Wenger az elmúlt években több sztárjátékosról is kijelentette, hogy korábban megszerezhette volna, de az üzletek a végén valahogy mindig kútba estek.

Az Arsenal szombat délután a Romelu Lukakut is soraiban tudó Evertonnal játszik a Premier League 31. fordulójában. Lukaku jelenleg harmadik az angol bajnokság góllövőlistáján 18 góllal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik