Chelsea: rá senki sem gondolt – ő váltja Mourinhót?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.30. 16:12
Szinte minden nevet bedobott már az angol sajtó az utóbbi hetekben a Chelsea menedzseri helye kapcsán, most azonban Oroszországból jött a hír, Roman Abramovics, a „kékek” tulaja könnyen lehet, hogy mindenkit meglep a döntésével.

Brendan Rodgers, André Villas-Boas, Guus Hiddink, Carlo Ancelotti, Diego Simeone és Pep Guardiola – csak néhány név, amelyet az utóbbi egy hétben írt az angol sajtó a Chelsea kapcsán.Brendan Rodgers, André Villas-Boas, Guus Hiddink, Carlo Ancelotti, Diego Simeone és Pep Guardiola – csak néhány név, amelyet az utóbbi egy hétben írt az angol sajtó a Chelsea kapcsán.

Most a változatosság kedvéért Oroszországból jött a hír, egy másik név is felkerült a listára.

A Szport Ekszpressz állítja, Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa honfitárását, Leonyid Szluckijt szemelte ki a posztra.

Külön érdekesség, hogy az orosz edzőnek két munkára is nemet kellene mondania, ha elvállalja a feladatot, Szluckij ugyanis jelenleg a CSZKA Moszkva mellett az orosz válogatottat is irányítja.

A 44 esztendős tréner edzői pályafutása alatt még sosem mozdult ki Oroszországból, Abramovics azonban a hírek szerint úgy érzi, eljött a nagy pillanat, honfitársa pedig sikerre vezetheti újra a Chelsea-t.

Az edzőváltáshoz persze Mourinho elküldése is kell, a britek úgy tudják, a hétvégi, Liverpool elleni bajnoki sorsdöntő lehet az ügyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik