MU: Ez a nagy fiúk világa – Van Persie Van Gaalról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 07:28
Csalódás volt az elmúlt szezon Robin van Persie, a Manchester United csatára számára. A holland támadó az évad második felében alig kapott lehetőséget, februári bokasérülését követően csak egyszer volt kezdő, így az is felvetődött, hogy a nyáron esetleg elhagyja az Old Traffordot.

„Szeretnék a legmagasabb szinten pályára lépni minden héten egy nagy csapatnál. A nyáron a klubnak van egy kis házi feladata, akárcsak nekem. Megfontolom a lehetőségeket, és felmérem, mi a legjobb megoldás ebben a különös helyzetben” – ecsetelte a Premier League 2011–2012-es és 2012–2013-as szezonjának gólkirálya angol újságíróknak.

„Ez a nagy fiúk világa. Louis van Gaal nem Robin van Persie menedzsere, hanem a Manchester Unitedé. Huszonöt játékossal kell boldogulnia, ez nem rólam szól. Bármilyen helyzet is adódik a nyáron, tudni fogom kezelni a helyzetet” – tette hozzá a támadó, akivel a szezonban az is előfordult, hogy a tartalékcsapatban is csak hatvan percet játszott.

„Nézzük világosan a tényeket! Csupán egy sérülésem volt, ami hat hét tervezett kiesést jelentett, majd jöhetett volna a visszatérés. Azért szálltam fel a Fulham elleni tartalékmeccsre tartó buszra, és utaztam hat órát oda-vissza, mert nem láttam lehetőségét annak, hogy néhány hétig még pályára lépjek az első csapatban. Ezt követően természetesen csalódás volt, hogy csak egy órát engedtek játszani. Mondtam a tartalékok edzőjének, hogy jól éreztem magam a pályán, de ő azt válaszolta, a főnök utasította, hogy legfeljebb egy órát játszhatok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik