MU: lemondtak a dortmundiról, de megvan az újabb kiszemelt?

Vágólapra másolva!
2015.05.21. 17:06
A Manchester United célkeresztjében lévő Mats Hummels megszerzésére egyre kevesebb a „vörös ördögök” esélye, ám sajtóértesülések szerint Louis van Gaal máris megtalálta a megfelelő futballistát a védelem megerősítésére.

A Borussia Dortmund védője, Mats Hummels régóta Van Gaal kívánságlistájának első helyén állt, ám úgy tűnik, a hollandnak le kell mondania a védőről. A BVB sportigazgatója, Michael Zorc állítja, a játékos apjával való egyeztetés meghozta az eredményét. Mats Hummels régóta Van Gaal kívánságlistájának első helyén állt, ám úgy tűnik, a hollandnak le kell mondania a védőről. A BVB sportigazgatója, Michael Zorc állítja, a játékos apjával való egyeztetés meghozta az eredményét.

„Mats átgondolta a lehetőségeit, de én mindig is mondtam, hogy vele képzeljük el a jövőnket. Sikerült megegyeznünk a folytatásról” – mondta Zorc a Kickernek.

Az Olé értesülései szerint Louis van Gaal nem nézelődött sokat a piacon, máris megtalálta a „helyettest”, Nicolás Otamendi, a Valencia hátvédje költözhet Manchesterbe a nyári átigazolási időszakban.

A transfermarkt.de 18 millió euróra becsüli Otamendi piaci értékét, akit 2019-ig köt szerződés a „denevérekhez”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik