Manchester United: Otamendi aláírt, a Valencia még alkudozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.25. 09:11
Az argentin Olé szerint a Valencia védője, Nicolás Otamendi aláírta előszerződését a Manchester Uniteddel, de klubjának még meg kell egyeznie az angol egyesülettel.

A Valencia 50 millió eurót kér a 27 éves, középen és a jobb szélen is bevethető védőért, akit 2019 nyaráig köt szerződés a „denevéresekhez”. Otamendi tavaly 14 millió euróért érkezett az FC Portótól, de ez az összeg 15 millióval is nőhet a Valencia eredményességétől függően – ennek megfelelő mértékű a kivásárlási ár.

Spanyol lapok szerint egyébként Otamendi nem akar mindenképpen távozni, és a Valenciának sem kell őt eladnia, a védő egyszerűen sokkal jobb szerződést szeretne kicsikarni jelenlegi munkaadójától.

Az argentin nem keveset kér a Marca információja szerint: évi ötmillió eurót, nettóban, és ez több mint kétszer annyi, mint amennyit jelenleg keres.

A Valencia jelenleg arra vár, hogy a United előálljon egy „jelentős ajánlattal”, ugyanis az 50 milliós kivásárlási árat aligha fizetik ki Otamendiért, és ezt a Valenciánál is jól tudják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik