Arsenal: a kép, ami miatt az „ágyúsokat” piszkálja a világ

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.14. 22:09
Mint arról beszámoltunk, az Arsenal hazai pályán könnyedén, 3–0-ra legyőzte a West Hamet a Premier League-ben, ráadásul a Manchester City botlásával már csak egy pontra van Arsene Wenger együttese a tabella második helyétől. Azt hihetnénk, az „ágyúsok” drukkereinek ezek után nincs okuk a panaszra, egy kép miatt azonban mégis van miért morgolódniuk.

A londoniak teljesítményét nem érheti kritika az utóbbi hetekben. Az Arsenal a Bajnokok Ligájában a Monacótól elszenvedett vereség óta sorozatban három bajnokit megnyert, ráadásul kiejtette az FA-kupából a Manchester Unitedet.

Van azonban valami, ami nem hagyja nyugodni a londoniak szurkolóit, ez pedig nem más, mint a hangulat az Emirates Stadionban.

Hiába a jó eredmények, hiába a fontos sikerek, csend honol az „ágyúsok” otthonában.

Aki pedig azt hiszi, eltúlozzuk, annak bemutatjuk a West Ham elleni bajnokin készült képet, amelyen látható, hogy két drukker álomba szenderült a nagy nyugalomban.

Nagy volt a csend, elaludtak (Fotó: Twitter)
Nagy volt a csend, elaludtak (Fotó: Twitter)

„Elképesztő, milyen halk itt mindenki, teljes a csend, döbbenet” – írták ki hivatalos Twitter-oldalukra a „kalapácsosok” a meccsközvetítés alatt.

Mondanunk sem kell, a fotó azonnal bejárta az internetet, ezzel nem kevés fejfájást okozva az Arsenal fanatikusainak…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik