QPR: Redknapp lemondott, a vezetőség nem marasztalta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 15:42
Benyújtotta lemondását Harry Redknapp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 19., utolsó előtti helyén álló Queens Park Rangers menedzsere. A klub vezetősége elfogadta Redknapp lemondását, a QPR új edző után nézhet.

A londoni csapat pocsék formában van, december 20. óta nem nyert tétmeccset, a Sheffield United elleni sima vereséggel az FA-kupából is kiesett. Idegenben szörnyű a QPR mérlege: tizenegy mérkőzésből tizenegyet veszített el a Premier League 2014–2015-ös idényében, elsősorban ez az oka annak, hogy most kieső helyen áll.

Harry Redknapp 2012 óta irányította a QPR szakmai munkáját. A 2012–2013-as szezonban kiesett a csapattal az élvonalból, majd a 2013–2014-es idényben visszavezette a QPR-t a Premier League-be.

Redknapp indoklásában jelezte: a közeljövőben térdműtét vár rá, amely miatt nem tudná maradéktalanul ellátni a feladatait, így jobb megoldásnak tartja egy másik menedzsernek átadni az irányítást. A QPR-t megbízott edzőként Les Ferdinand és Chris Ramsey irányítja.

Harry Redknapp 48 élvonalbeli mérkőzésen ült a QPR kispadján, mérlege 9–13–26, a legrosszabb a Queens Park Rangerst a Premier League-ben irányító edzők közül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik