Arsenal: Thierry Henry nem tudta elrejteni érzelmeit - GIF

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.26. 10:55
Mint beszámoltunk róla, az Arsenal labdarúgócsapata meglepetésre 3–1-es vereséget szenvedett otthon az AS Monacótól a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében szerda este. Nehéz napra ébredtek ma az „ágyúsok” fanatikusai, de Thierry Henry apró gesztusa talán még az ő arcukra is mosolyt csal.

A stoplis szögre akasztása óta Henry szakkommentátorként dolgozik Angliában, az utóbbi hetekben pedig bekapcsolódott korábbi együttesénél, az Arsenalnál is a munkába, az ificsapatnál edzősködik a francia.az Arsenalnál is a munkába, az ificsapatnál edzősködik a francia.

A 123-szoros válogatott csatár szerda este a Sky Sports BL-közvetítése alatt jelent meg a képernyőn, és bár a Monacóban nevelkedett, több mint 100 találkozón húzta fel a hercegségbeliek mezét, egy apró gesztussal egyértelműen jelezte, szíve másfelé húz.

„Az Arsenal a legelőkelőbb, legstílusosabb klub a világon” – hangzott el az 1991-ben visszavonult Graeme Souness szájából a találkozó előtt.

A francia nem tudta leplezni örömét a fenti mondat hallatán, elengedett egy „halk” mosolyt, öklét pedig finoman ökölbe szorította.

Más kérdés, hogy a 3–1-re elveszített találkozó után már Henry sem tudott mosolyogni…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik