Liverpool: Nem jön új játékos januárban - Brendan Rodgers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.19. 17:36
Eseménytelen lesz a Liverpool számára a téli átigazolási szezon, a nyáron igazolt belga csatár, Divock Origi is marad Lille-nél.

A gyenge szezonkezdet után éledezni látszik a Liverpool, amely nyolc mérkőzés óta veretlen. A 18-szoros bajnok szurkolói joggal reménykedhettek abban, hogy januárban új játékosok érkeznek a Bajnokok Ligája selejtezős helyért küzdő klubhoz, azonban Brendan Rodgers véget vetett a spekulációknak.

A TalkSPORT-nak adott interjújában az északír menedzser elmondta, nem lesz izgalmas az átigazolási időszak Merseyside-on.

„Csendes lesz... – mondta Rodgers. – Korábban is említettem már, hogy nem leszünk túl aktívak januárban."

Az elmúlt hetekben úgy tűnt, hogy a 19 éves belga Divock Origi visszatérhet franciaországi kölcsönéből, miután a Luis Suárez pótlására szerződtetett Mario Balotelli és Rickie Lambert az elvárások alatt teljesít. Úgy tűnik azonban, hogy a szezon során mindössze 3 gólt jegyző tehetség a Lille-nél maradhat a szezon végéig.

Az angol sajtóban emellett felreppentek olyan hírek is miszerint a Liverpool Karim Benzema, Gonzalo Higuaín, Alexandre Lacazette vagy Ezequiel Lavezzi leigazolásán dolgozik, de Rodgers határozottan cáfolta a pletykákat.

„Vannak olyan játékosok, akiket állandóan hírbe hoznak a Liverpoollal. Általában csak az ügynökeik próbálnak kiharcolni egy átigazolást vagy egy új szerződést. Nálunk csendes lesz az átigazolási időszak vége.”

Továbbra is kérdés, hogy ki töltheti be a Luis Suárez által hagyott űrt, mindenesetre a Liverpool szurkolóknak van oka a reményre, ugyanis augusztus óta először újra edzésbe állt a korábban 46 meccsen 32 gólt szerző Daniel Sturridge.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik