Pool: Moyes lesben, Beckham fizetésével csábítják Gerrardot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.03. 10:56
null
Ha Amerikát választja, 2016-ban sajtóhírek szerint visszatérhet a Liverpoolhoz az angol (Fotó: Reuters)
Amint arról beszámoltunk, a Liverpool pénteken bejelentette, hogy Steven Gerrard nem hosszabbítja meg szerződését, és a 2014–2015-ös szezon végeztével elhagyja a „vörösöket”. A kérdés már csak az, hol folytatja az angol legenda…

A britek szerint egyelőre az a legvalószínűbb, hogy Gerrard a szezon végeztével az Egyesült Államok felé veszi az irányt, ahol a Landon Donovant pótolni akaró Los Angeles Galaxy már egy speciális ajánlatot is kidolgozott.

A hírek szerint a Liverpool ikonjával négyéves szerződést íratna alá a kaliforniai csapat, amely heti 130 ezer eurót fizetne az angolnak, aki így összesen 25 millió euróval gazdagodna az amerikai „nyaralás” során – pontosan ennyit keresett David Beckham is Los Angelesben.

Persze az európai klubok sem tettek még le Gerrard megszerzéséről, szombaton David Moyes, a spanyol élvonalban szereplő Real Sociedad vezetőedzője jelentkezett be a középpályásért.

„Nem irigylem a liverpooliakat, Gerradot lehetetlen pótolni. A világon bárki boldog lenne, ha Stevennel dolgozhatna. Ha Spanyolországban akarja folytatni, hozzánk bármikor jöhet. Elég megcsörgetnie, tárt karokkal várjuk” – mondta Moyes.

Sőt, a Telegraph értesülései szerint a Liverpool sem mondott le teljesen Gerrardról. Ha ugyanis a Liverpool ikonja az amerikaiak ajánlatát fogadja el, akkor 2016 telén – amikor az Egyesült Államokban szünetel a bajnokság – kölcsönbe visszahoznák a Poolhoz a szurkolók kedvencét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik