PL: Crouch hiányolta nevét az Aranylabda-listáról, kapott mást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.14. 21:07
Peter Crouch, a Stoke City csatára a Twitteren fejezte ki elégedetlenségét a 2014-es FIFA Aranylabda-díjra jelöltek listájával kapcsolatban. A 23 név megjelenését követően ezt mi is megtettük, de Crouch teljesen más okból tolmácsolta értetlenségét.

„Már akkor tudtam, hogy gondok vannak a FIFA döntéshozóival, amikor nem kerültem fel az Aranylabdára jelöltek listájára” – írta a Liverpool és az angol válogatott korábbi csatára a mikroblogon, burkoltan utalva a 2022-es katari rendezésű labdarúgó-világbajnokságra.írta a Liverpool és az angol válogatott korábbi csatára a mikroblogon, burkoltan utalva a 2022-es katari rendezésű labdarúgó-világbajnokságra.

A tweet hamar terjedni kezdett a közösségi oldalakon és a sajtóban is, a tréfavonatról a játékos klubja sem akart lemaradni.

A Stoke City hivatalos Twittere pihent humorral próbálta enyhíteni az űrt játékosa lelkében: Aranylabda (Ballon d'Or) helyett egy „Crouch-on d'Or”-ral bővülhetett a támadó vitrinje. A trófeárt az egyik kolléga a fél pár cipőjét is feláldozta.

Crouchra a klub irodájában várt különleges trófeája (Forrás: Twitter)
Crouchra a klub irodájában várt különleges trófeája (Forrás: Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik