Man. City: Pellegrini lecsapna Gerrardra jövő nyáron

Vágólapra másolva!
2014.11.02. 15:29
A Manchester City labdarúgócsapatát irányító Manuel Pellegrini jövő nyáron lecsapna Steven Gerrardra, amennyiben a 114-szeres angol válogatott középpályással nem hosszabbít szerződést a Liverpool.

Steven Gerrard a héten elmondta, hogy mindenképp folytatni akarja a pályafutását, akár hosszabbít vele jövő nyáron a Liverpool, akár nem. A 34 éves középpályás szerződése a 2014–2015-ös szezon végén jár le a „vörösöknél”.

Manuel Pellegrini a Chelsea-t elhagyó Frank Lampard személyében idén már megszerezte az egyik riválisuk klublegendáját, aki ráadásul azóta több fontos góllal hálálta meg a bizalmat. A chilei szakember szívesen látná csapatában Gerrardot is.Steven Gerrard a héten elmondta, hogy mindenképp folytatni akarja a pályafutását, akár hosszabbít vele jövő nyáron a Liverpool, akár nem. A 34 éves középpályás szerződése a 2014–2015-ös szezon végén jár le a „vörösöknél”.

Manuel Pellegrini a Chelsea-t elhagyó Frank Lampard személyében idén már megszerezte az egyik riválisuk klublegendáját, aki ráadásul azóta több fontos góllal hálálta meg a bizalmat. A chilei szakember szívesen látná csapatában Gerrardot is.

„Sosem a koruk alapján rangsoroltam a játékosokat. Minden attól függ, hogy mennyi pénzbe kerülnek, illetve hány év van még a szerződésükből. Steven Gerrard – Frank Lampardhoz hasonlóan – topjátékos, aki még évekig képes magas szinten futballozni” – idézi Pellegrinit az Independent.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik