City: Nem elképzelhetetlen, hogy Lampard marad - Pellegrini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.25. 11:22
null
Lampard a szurkolókkal is megkedveltette magát (Fotó: dailymail.co.uk)
Manuel Pellegrini, a Manchester City labdarúgócsapatának chilei menedzsere szerint nem elképzelhetetlen, hogy Frank Lampard tovább marad Manchesterben, mint azt eredetileg tervezték.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Manchester City a második félidőben hét gólt szerzett a Sheffield Wednesday ellen az Angol Ligakupa 3. fordulójában, így könnyedén jutott a következő körbe.

A hetesből Frank Lampard kettőt vállalt, nem csoda hát, hogy az eleinte kétkedő manchesteri drukkerek is megkedvelték a játékost, akit a találkozó után egy pályára rohanó fanatikus le is támadott. Ő pedig ahelyett, hogy kidobatta volna a fiatalt, inkább összeállt vele egy közös képre, majd átölelte, és csak ezt követően engedte át a biztonságiaknak a szurkolót.

Pár meccs alatt igazi közönségkedvenc lett Mancehsterben a veterán középpályás (Fotó: dailymail.co.uk)
Pár meccs alatt igazi közönségkedvenc lett Mancehsterben a veterán középpályás (Fotó: dailymail.co.uk)

Persze Lampard nem csak a drukkereket győzte meg, Manuel Pellegrini is elismerően beszélt róla, és természetesen a „hosszabbítás" is téma lett.

„Valóban szóba került Lampard kölcsönjátékának meghosszabbítása, egyelőre azonban semmi sem dőlt el, több oldalról is meg kell vizsgálni az ügyet. Annyit elmondhatok, nem elképzelhetetlen, hogy Frank egy kicsit tovább marad velünk" – mondta Pellegrini a Sheffield Wednesday elleni meccs utáni sajtótájékoztatón.

A pályára rohanó drukker végül nem úszta meg, de boldogan távozott (Fotó: dailymail.co.uk)
A pályára rohanó drukker végül nem úszta meg, de boldogan távozott (Fotó: dailymail.co.uk)

A Chelsea korábbi játékosa a New York City FC labdarúgója, ám amíg a tengerentúlon szünetel a bajnokság, a Manchester Cityben futballozhat kölcsönben.

Pellegrini azonban, úgy tűnik, „telhetetlen": a chilei sajtóhírek szerint az Afrikai Nemzetek Kupáján szereplő Yaya Tourét szeretné pótolni a rutinos angollal, aki így legalább februárig maradhatna – már persze ha valóban sikerül megállapodni mindenkivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik