MU: szerb kapust igazoltak a „vörös ördögök” - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 18:32
A Manchester United labdarúgócsapata hivatalos közleményben jelezte, a klub mindenben megállapodott az FK Vojvodinával Vanja Milinkovics átigazolásának ügyében.

Májusban a manchesteriek már bejelentették, hogy megállapodtak a szerb együttessel az átigazolásról, akkor azonban még nem kerülhetett tinta a papírra, ugyanis a játékossal nem sikerült egyezségre jutni. Májusban a manchesteriek már bejelentették, hogy megállapodtak a szerb együttessel az átigazolásról, akkor azonban még nem kerülhetett tinta a papírra, ugyanis a játékossal nem sikerült egyezségre jutni.

A hivatalos tájékoztatás szerint most viszont minden eldőlt, Milinkovics az MU-ban folytatja, de még nem csatlakozik a „vörös ördögökhöz”. A szerb U17-es válogatott kapusa a 2014–2015-ös szezont kölcsönben tölti, méghozzá korábbi csapatánál, az FK Vojvodinánál.

„Sok tárgyalással eltöltött óra után végre kijelenthetjük, Milinkovics a Manchester United játékosa. A következő szezonban Vanja még Szerbiában játszik, de folyamatosan figyelni fogják az angolok legjobb emberei” – mondta a bejelentés miatt összehívott sajtótájékoztatón Zoran Scsepanovics, a Vojvodina elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik