MU: itt az ideje, hogy Van Persie és Rooney visszatérjen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.20. 12:29
David Moyes, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere a klub televíziójának arról beszélt: az utóbbi hetekben sérült Robin van Persie, Marouane Fellaini, Wayne Rooney trióból utóbbi térhet vissza elsőként a botladozó csapatba.

„Van Persie és Rooney közel járnak az ideális erőállapotukhoz, reménykedjünk, hogy nem túl sokára ismét a csapatban üdvözölhetjük őket" – mondta Moyes, hozzátéve: a lágyéksérülés miatt négy meccset kihagyó Wayne Rooney visszatért az egyiptomi regeneráló tréningről, futóedzéseket végez és biztatóan mozog, akár már a szerdai Ligakupa-mérkőzésen pályára léphet.

A combsérülése miatt a legutóbbi tíz mérkőzést kihagyni kényszerülő Van Persie esetében a cél az, hogy a hét elején elkezdje az edzéseket.

A nyáron igazolt Marouane Fellaini eltört csuklójáról hétfőn veszik le a gipszet, Moyes szerint hamarosan óvatosan ő is elkezdi az edzéseket.

A vasárnap a Chelsea-től 3–1-re kikapó, az angol bajnoki tabella hetedik helyén álló Manchester United szerda este hazai pályán vívja a Sunderland elleni Ligakupa-elődöntő visszavágóját, az első meccset Moyes legénysége 2–1-re elveszítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik