Arsenal: Ne vegyenek csatárt, itt vagyok én! - Bendtner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.05. 13:51
Nicklas Bendtner sok idő után újra kezdő volt a Hull City elleni szerdai bajnokin, és a dán csatár góllal hálálta meg Arsene Wenger menedzser bizalmát a 2–0-ra megnyert mérkőzésen. A 25 éves támadó felhívta a francia szakvezető figyelmét, hogy nem muszáj a télen csatárt igazolnia.

„Fantasztikus érzés volt gólt szerezni, az ünneplésemből is látszódott ez. Nehéz volt azok számára, akik kevesebb játéklehetőséghez jutottak, mivel mindenki nagyon jól teljesít – nyilatkozta a meccs után Nicklas Bendtner. – Úgy tűnik, akárki áll be, megragadja a lehetőséget és ugyanolyan jól teljesít a csapat, ezt mutatja, hogy ezen a találkozón is voltak változások a kezdőben, és mindenki jól játszott."Nicklas Bendtner. – Úgy tűnik, akárki áll be, megragadja a lehetőséget és ugyanolyan jól teljesít a csapat, ezt mutatja, hogy ezen a találkozón is voltak változások a kezdőben, és mindenki jól játszott."

A hírek szerint Wenger csatárt szeretne igazolni a télen, hogy legyen konkurenciája Olivier Giroud-nak. Bendtner góljával és nyilatkozatával jelezte, rá lehet számítani, ám kérdés, hogy ez elég-e a francia menedzsernek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik