PL: Silva felépült, Clichy és Welbeck játéka kérdéses

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.20. 18:01
Felépült térdsérüléséből, így pályára léphet a vasárnapi városi derbin David Silva, a Manchester City labdarúgócsapatának spanyol válogatott támadója, Gaël Clichy játéka ugyanakkor kérdéses. A Manchester Unitednél a védelem összeállítása okozhat gondot David Moyes menedzsernek, de a támadósorban is lehet hiányzó.

A legfrissebb hírek szerint David Silva ismét egészséges, így semmi akadálya annak, hogy pályára lépjen a Premier League ötödik fordulójának rangadóján, a Manchester City–Manchester United városi rangadón. A keddi, Viktoria Plzen elleni Bajnokok Ligája-meccsen ellenben Samir Nasri kiválóan teljesített, így elképzelhető, hogy Manuel Pellegrini menedzser – a spanyol játékos kárára – megint bizalmat szavaz neki.

Ami a City védelmét illeti: Gaël Clichy játéka továbbra is kérdéses, távolmaradása esetén a szerb Alekszandar Kolarov lehet a balhátvéd, de Micah Richardsra is számíthat a chilei szakember.

A Manchester United háza tájáról hír, hogy Danny Welbecknek a hét elején bevizesedett a térde, amelynek következtében nem tud teljes értékű edzésmunkát végezni, csak kocog és specifikus gyakorlatokat hajt végre.

David Moyesnak fejtörést okoz még, hogy Rio Ferdinand a legutóbbi öt meccset végigjátszotta, a szakember pedig attól félti, hogy a 34 esztendős védő a túlterhelés miatt megsérül. Nagy kérdés, hogy a szezon egyik legfontosabb meccsén pihenteti-e a rutinos hátvédet Moyes, aki Phil Jonesra biztosan nem számíthat, de Rafael játéka is a végsőkig kérdéses lesz.

A Manchester City–Manchester United rangadó vasárnap 17 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik