Man. City: Pellegrini elmondta, vasárnap írja alá a szerződését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 19:48
Manuel Pellegrini, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga szezon végén leköszönő vezetőedzője mai sajtótájékoztatóján elmondta, vasárnap utazik Angliába, hogy aláírja a szerződését a Manchester Cityvel, amellyel szóban korábban már megegyezett.

Az 59 esztendős szakember múlt héten jelentette be, hogy a szezon végeztével távozik a Málagától, ezek után pedig felerősödtek azok a hangok, amelyek szerint a chilei szakember a Manchester City menedzsereként folytatja edzői pályafutását.

A felek eddig nem nyilatkoztak a közös jövőről, Pellegrini azonban mai sajtótájékoztatóján megtörte a csendet, és elmondta, vasárnap Angliába utazik, hogy a szóbeli megállapodást követően aláírja szerződését a Roberto Mancini utódját kereső klubbal.

„Amíg nem írtuk alá a szerződést, addig nem mondom, hogy el lehet könyvelni a kinevezésemet. A Manchester City érdeklődik irántam, az ügynököm tárgyal velük, de még nem írtunk alá semmit” – csillapította a kedélyeket a Real Madrid korábbi vezetőedzője, azt ugyanakkor nem tagadta, hogy szeretné már aláírni a kontraktusát.

„Remélem, semmilyen probléma nem lesz. Vasárnap utazom Angliába, hogy aláírjam a papírokat. Azonban ha most arról kérdeznének, hogy a Manchester City edzője vagyok-e, azt mondanám, hogy nem, mivel még nem írtam alá semmit” – szögezte le Pellegrini, aki a Barcelona elleni szombati bajnokin ül utoljára a Málaga kispadján.

A chilei szakember 2010 novembere óta irányítja az andalúz klubot, amelyet ebben a szezonban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéig vezetett, míg korábban dolgozott a Villarreal és a Real Madrid vezetőedzőjeként is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik