MU: Olyan sokáig kellett várnom - Van Persie

Vágólapra másolva!
2013.04.22. 23:21
Robin van Persie, a Manchester United labdarúgója büszke a hétfő este szerzett három góljára, de mint a Sky Sportsnak az Aston Villa elleni bajnoki meccs (3–0) után elmondta: nem ez a fontos, hanem a jól megérdemelt bajnoki cím.

„Teljesen mindegy, ki lövi a gólokat, csak nyerjünk. Az első perctől kezdve jól játszottunk, és nagyon sokat számított, hogy korán sikerült megszereznünk a vezetést. Nagyon boldog vagyok, egyben furcsán is érzem magam. Olyan sokáig kellett várnom az első bajnoki címre... Nagyszerű érzés tölt el, fantasztikus társakkal alkothatok fantasztikus csapatot. Mindannyian megdolgoztak a bajnoki címért, csakúgy, mint az edzők, a gyúrók, a stáb összes tagja. Ez a huszadik bajnoki címünk, azt hiszem, rászolgáltunk. A második gól? Életem egyik legnagyobb gólja! Csak jól kellett időzítenem... Igen, tudom, a következő meccset az Arsenallal vívjuk, de egyelőre hadd élvezzem ezeket a pillanatokat!" – mondta az Aston Villa elleni 3–0 után a holland támadó.

Van Persie 2004-ben igazolt a Feyenoordból az Arsenalba, de ahogyan korábban nem nyert holland bajnoki címet a rotterdamiakkal, ugyanúgy nem hozott neki angol bajnoki címet a londoniaknál eltöltött nyolc év sem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik