PL: a Liverpool is érdeklődik a Chelsea dán kiszemeltje iránt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.03.29. 11:59
Marc Overmars, az Ajax labdarúgócsapatának sportigazgatója a De Telegraafnak adott nyilatkozatában elmondta, a Premier League-ben szereplő Liverpool játékosmegfigyelői már többször jártak az amszterdami klub mérkőzésein, hogy testközelből tanulmányozhassák az együttes középpályásának, Christian Eriksennek a játékát.

A 21 esztendős játékos 2010-ben debütált az Ajax első csapatában, amelyben azóta több mint 100 mérkőzésen lépett pályára, és teljesítményével több európai nagycsapat érdeklődését is felkeltette.

„A Liverpool játékosmegfigyelői elég gyakran jelen vannak a mérkőzéseinken. Azt szeretnénk, ha Eriksen még legalább két évig a mi játékosunk lenne, és azon a napon, amikor távozik, a legmagasabb szinten is készen álljon a játékra” – nyilatkozta a 40. születésnapját éppen ma ünneplő Overmars, aki szerint a dán válogatott labdarúgó idővel a világ bármelyik csapatában megállná a helyét.

Eriksen – akivel kapcsolatban a napokban a Chelsea érdeklődéséről lehetett hallani – a 2012–2013-as szezon eddigi szakaszában 26 bajnokin hét gólt szerzett, és kilenc gólpasszt jegyzett az Ajax színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik