Premier League: az MU ellen már nem Hughes irányítja a QPR-t

Vágólapra másolva!
2012.11.23. 12:31
null
Igen, Mr. Hughes, arra van a kijárat (Fotó: Reuters)
A Premier League utolsó helyén szerénykedő Queens Park Rangers labdarúgócsapata menesztette posztjáról Mark Hughes menedzsert.



„A körülmények, amelyek közé kerültünk, nem hagytak más esélyt, mint menedzsert váltani – olvasható a klub közleményében. – A vezetőség most aktívan dolgozik rajta, hogy a lehető leghamarabb megoldást találjon a posztra.”

A Manchester United elleni szombati mérkőzésen az eddigi asszisztens Mark Bowen és Eddie Niedzwiecki irányítja majd a londoniakat.

Bár Tony Fernandes elnök állítólag a végsőkig támogatta Hughest, a Southampton elleni vereség után az ő bizalma is megtört, és az igazgatótanács a korábbi Fulham-, Manchester City- és Blackburn Rovers-menedzser, walesi szövetségi kapitány menesztése mellett döntött.

A nyeretlen QPR négy szerzett pontjával négy egységgel elmarad a táblázaton az újoncként utolsó előtti Southamptontól is.

SZINTE BIZTOS REDKNAPP ÉRKEZÉSE

Péntek este több helyről is megerősítették, hogy a londoni csapat tárgyalásokat kezdett Redknapp-pel, Gary Lineker pedig twitterén közölte: a rutinos szakember szerződést bontott a Match of the Day műsorral. Redknapp hivatalos bemutatását az angol lapok vasárnapra várják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik