Arsenal: Ez a meccs megerősíti a hitünket - Wenger

Vágólapra másolva!
2012.09.24. 10:39
Ahogy arról már beszámoltunk, a Premier League 5. fordulójában 1–1-es döntetlennel zárult a Manchester City–Arsenal rangadó. A mérkőzést követően Arsene Wenger, az „ágyúsok" menedzsere elégedetten értékelte a látottakat.

„Le kell vonnunk a következtetéseket, a történéseknek meg kell erősíteni a hitünket – mondta Wenger a Sky Sportsnak. – Nem vagyunk tökéletes csapat, még mindig van lehetőségünk a fejlődésre."

A francia menedzser dicsérte együttese védőjét, Laurent Koscielny-t, aki Thomas Vermaelent helyettesítve egyenlítő gólt szerzett a mérkőzésen.

„Nem aggódom Koscielny miatt, ő egy klasszis védő, akárcsak Vermaelen és Mertesacker. Néhány manchesteri ellentámadásnál veszélyben voltunk, de összességében szilárd lábakon álltunk" – vélekedett Wenger.

„Kicsit csalódottak vagyunk, mert a meccs elején és a végén is voltak lehetőségeink. De az látható volt, hogy egy erős és veszélyes csapat vagyunk" – nyilatkozta Wenger, aki hozzátette: tudták, hogy a Manchester City nagyon veszélyes a pontrúgásokból, mégis egy ilyen játékhelyzet után kapták a gólt.

Per Mertesacker, az Arsenal német védője – Wengerhez hasonlóan – méltatta Koscielny-t, aki „nagyszerűen pótolta a betegsége miatt kimaradó Vermaelent".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik