A Newcastle új szerződést ajánlott Owennek, és a válaszát várja

Vágólapra másolva!
2008.12.16. 18:01
Úgy tűnik, a Newcastle mindent megtesz, hogy megtartsa Michael Owent, akinek a szerződése a nyáron lejár. A klub ugyanis új megállapodást ajánlott az angol csatárnak, és jelenleg a válaszára vár.
Owent marasztalja a Newcastle
Owent marasztalja a Newcastle
Owent marasztalja a Newcastle
Owent marasztalja a Newcastle

Új szerződést ajánlott a Newcastle United Michael Owennek. A csatár jelenlegi kontraktusa a nyáron lejár, és ahogy azt Joe Kinnear menedzser korábban elmondta, tart attól, hogy Owen ezt követően távozik a „szarkáktól”.

Nos, a klub lépett, és jelenleg az angol támadó válaszára vár. Owen nevét több angol első osztályú gárdával is összefüggésbe hozták, így például volt csapatával, a Liverpoollal is.

Noha az új szerződés szerint az angol csatár fizetése valószínűleg kevesebb lenne (85 000 font körül hetente) a mostaninál, Kinnear feltett szándéka, hogy a „szarkák” keretében tartsa a 29 éves játékost.

„Az utolsó leheletemig harcolni fogok érte” – jelentette ki a menedzser.

Owen vasárnap a Portsmouth ellen 3–0-ra megnyert találkozón egyszer, az azelőtti fordulóban pedig a Stoke City ellen kétszer volt eredményes, és a napokban Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya is azt nyilatkozta, hogy ismét bekerülhet a nemzeti tizenegybe.

A történethez tartozik, hogy Kinnear nemcsak Owennel, hanem Nicky Butt-tal, Steve Harperrel és Shola Ameobival is beszélne a folytatásról, hiszen utóbbi futballistáknak is a nyáron jár le a szerződésük.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik