A Tottenham Hotspur menedzsere is esélytelennek tartja az Arsenalt

Vágólapra másolva!
2008.12.15. 13:48
Harry Redknapp szerint az Arsenal képtelen lesz megnyerni az angol pontvadászatot ebben a szezonban. A Tottenham Hotspur menedzsere a Liverpool esélyeit is jócskán lehúzta, csupán a Manchester Uniteddel és a Chelsea-vel számol bajnokesélyesként.
Redknapp: Wenger csapata esélytelen
Fotó: Action Images (archív)
Redknapp: Wenger csapata esélytelen
Redknapp: Wenger csapata esélytelen
Fotó: Action Images (archív)
Redknapp: Wenger csapata esélytelen

Michael Ballack divatot teremtett. Korábban a német játékos vélekedett úgy, hogy a Chelsea-nek csakis a Manchester United lehet az ellenfele a 2008–2009-es angol bajnokságban. Most pedig Harry Redknapp adott napvilágot azon véleményének, hogy az Arsenal és a Liverpool nem szólhat bele a Premier League megnyeréséért folytatott küzdelembe.

Az Arsenal a hétvégén 1–1-es döntetlent játszott a Middlesbrough ellen, hátránya pedig nyolc pont a listavezető Liverpoollal szemben. Redknapp szerint pedig így Arsene Wenger együttese lemondhat a bajnoki címről, és az MU vagy a Chelsea nyeri a bajnokságot.

„Az két csapat közül az egyik lesz a bajnok. Az Arsenal képtelen lesz nyerni ebben az évben. Nem látom, hogy feltámadnának és végül megnyernék a Premier League-t” – mondta városi riválisról Redknapp.

A Liverpool ugyan még tartja a lépést a nagyokkal (sőt vezeti a pontvadászatot), Redknapp azonban úgy gondolja, hogy előbb vagy utóbb kipukkanak a „vörösök”.

„Úgy érzem, a Liverpool játéka túlzottan is Steven Gerrardtól és Fernando Torrestől függ. Ha valami történne Gerrarddal, nem tudom, mihez kezdenének. Az én szememben még mindig esélytelen a Liverpool a Chelsea-hez és a Manchester Unitedhez képest” – tette hozzá a Spurs menedzsere.

Korábban Michael Ballack, a Chelsea középpályása vélekedett Redknapphez hasonlóan. A német labdarúgó tipikus „BL-csapatnak” nevezte a Liverpoolt, amely képtelen hosszú távon egyenletes, jó teljesítményt nyújtani.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik