Sokan szeretik, mások ki nem állhatják, de mindenki elismeri

Vágólapra másolva!
2008.12.02. 09:20
A Nemzeti Sport Online olvasóinak véleménye szinte teljesen egybecseng a France Football szavazásán kialakuló végeredménnyel. Ahogy arról már beszámoltunk, a magazin tudósítói Cristiano Ronaldót látták az év legjobb, Európában szereplő játékosának, míg a második helyen Lionel Messi végzett, a harmadik pedig Fernando Torres lett. A Nemzeti Sport Online szavazása ugyanezzel az eredménnyel zárult.
Aranylabda kerül a használt helyére
Fotó: France Football
Aranylabda kerül a használt helyére
Aranylabda kerül a használt helyére
Fotó: France Football
Aranylabda kerül a használt helyére

Szavazás

Ön kinek adná 2008-ban az Aranylabdát?

Szavazatok száma: 13825

Cristiano Ronaldo
40 % (5587)
Fernando Torres
18 % (2517)
Iker Casillas
12 % (1690)
Lionel Messi
23 % (3174)
Xavi Hernández
6 % (857)
A Manchester United 23 esztendős középpályását sokan csodálják fantasztikus játéka miatt, sokan pedig ki nem állhatják nagyképű nyilatkozatai okán.

Tehetségét azonban nem lehet nem elismerni. Így voltak ezzel a Nemzeti Sport Online olvasói is, akik az év során számos, vagy inkább számtalan hozzászólásukban kritizálták a portugál klasszist, de arra a kérdésünkre, hogy „Kinek adná az Aranylabdát?”, 5587-en (40 százalék) Cristiano Ronaldo nevével válaszoltak.

Szavazásunk második helyén Lionel Messi (argentin, Barcelona) végzett, aki valamivel több mint 3000 voksot kapott.

Az NSO véleményformálóinak sorrendje egyébként teljesen megegyezik a France Football magazin tudósítóinak 1–5. helyezettjével, ugyanis olvasóinknál is Fernando Torres (spanyol, Liverpool) lett a harmadik, Iker Casillas (spanyol, Real Madrid) a negyedik, az Eb legjobbjának megválasztott Xavi Hernández (spanyol, Barcelona) pedig az ötödik.

Cristiano Ronaldo persze ezúttal sem hazudtolta meg magát, hiszen még át sem vette a díjat, és már arról nyilatkozott, hogy ez egy olyan elismerés, amelyet hamarosan szeretne újra elnyerni – de ő már csak ilyen. Egy magáról sokat képzelő, ám a labdarúgás nevű játékból is nagyon sokat mutató zseni, aki remélhetőleg még hosszú éveken át lenyűgözi tudásával a labdarúgás szerelmeseit.

RONALDO AKCIÓBAN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik