Buzsáky Ákosnak a csapattársa, Gareth Ainsworth lesz a főnöke

Vágólapra másolva!
2008.10.24. 18:43
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Queens Park Rangers együttese hivatalos honlapján jelentette be, hogy megköszönte Ian Dowie menedzser munkáját. A Buzsáky Ákost is foglalkoztató csapatot ideiglenesen Gareth Ainsworth irányítja majd.
Buszáky (jobbra mezben) és Dowie (a kép jobbszélén)
Fotó: Action Images
Buszáky (jobbra mezben) és Dowie (a kép jobbszélén)
Buszáky (jobbra mezben) és Dowie (a kép jobbszélén)
Fotó: Action Images
Buszáky (jobbra mezben) és Dowie (a kép jobbszélén)

A Queens Park Rangers vezetősége pénteken a klub honlapján egy közleményben tudatta, hogy megválik a csapat menedzserétől, Ian Dowie-tól.

Buzsáky Ákos csapatát ideiglenesen a gárda 35 éves középpályása Gareth Ainsworth irányítja játékos-edzőként.

Ainsworth a kinevezésével kapcsolatban angol újságíróknak elmondta, hogy vannak ugyan menedzseri ambíciói, és szeretne egyszer egy teljes szezonban irányítani egy csapatot, de nem így képzelte el a bemutatkozását.

Mint, ahogy a QPR szurkolói és vezetői nem ilyen szezont képzeltek el, hiszen a Flavio Briattore és Bernie Ecclestone érdekeltségébe tartozó csapatnál a szezon elején a feljutást tűzték ki célul, de ettől egyelőre messze van a csapat.

A QPR ugyanis 12 forduló után csak a kilencedik helyen áll a Championshipben – tizenegy ponttal lemaradva az éllovas Birmingham Citytől. Ezért köszönték meg Ian Dowie munkáját, miután a csapat hétközben gól nélküli játszott a Swansea vendégeként.

Dowie egyébként 1998 és 2001 között még játékosként erősítette a QPR gárdáját, a menedzseri feladatokat pedig idén májustól látta el, de Buzsáky Ákossal nem sokat dolgozhatott együtt, hiszen a csapat magyar középpályása sokáig sérült volt.

Dowie összesen 15 meccsen irányította május óta a csapatot, és a mérlege egyáltalán nem nevezhető rossznak, hiszen nyolc győzelem mellett négy döntetlent és három vereséget számlált.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik