Csapattársa szerint Gera szerződtetése is kellett az előrelépéshez

Vágólapra másolva!
2008.09.22. 20:41
A Premier Leauge-ben szereplő Fulham, Gera Zoltán csapata a nyáron a londoni klub számára árigazolási rekordot jelentő összegért leigazolta az angol válogatottnál is számításba vett csatárt, Andy Johnsont. A támadó szerint a Fulham háza táján immár új szelek fújnak…
Gera Zoltán, négy meccs alatt a Fulham meghatározó embere lett
Fotó: Imago
Gera Zoltán, négy meccs alatt a Fulham meghatározó embere lett
Gera Zoltán, négy meccs alatt a Fulham meghatározó embere lett
Fotó: Imago
Gera Zoltán, négy meccs alatt a Fulham meghatározó embere lett

A Fulham csapata öt forduló után felemás szereplést tudhat maga mögött a Premier League-ben. A délnyugat-londoni csapat hazai pályán legyőzte az Arsenalt és a Bolton Wandererst, idegenben viszont kikapott az újonc Hull City és a Blackburn otthonában is (a Manchester elleni mérkőzésük elmaradt a bajnok Szuperkupa-mérkőzése miatt).

Az utóbbi években rendre középmezőnyben szereplő csapat a nyári átigazolási szezonban klubrekordért, 10.5 millió fontért szerződtette a 2004-2005-ös szezon második legjobb góllövőjét, Andy Johnsont, aki az elmúlt években az Evertonban lődözte a gólokat.

Johnson a Bolton ellen mutatkozott be, és első fulhames találata még várt magára. Johnson bizakodva tekint a fővárosiak szezonja elé, a kopasz játékos úgy érzi, masszív csapatba érkezett.

„A Fulham az egyik olyan csapat, amelyik nagyszerű eredményeket érhet el ebben a szezonban. A csapat már megvetette a lábát a Premier League-ben, minőségi munka folyik itt, és olyan nagyszerű játékosaink vannak, mint Jimmy Bullard, Simon Davies és Danny Murphy.”

A csatár szerint a csapat megerősödött a nyáron, és az előrelépéshez feltétlenül szükség volt többek között a magyar válogatott középpályásának, Gera Zoltánnak a leigazolására. Hogy ezt Johnson valóban így gondolja, jelzi: csak azután vált biztossá csapatváltása augusztusban, miután nyilvánosságra kerültek a Fulham nyári átigazolásai.

„A nyáron topjátékosokat vett a klub, mint Bobby Zamora és Gera Zoltán, és velük legyőztük már az Arsenalt. Az elmúlt pár évben a kiesőzónában harcolt a csapat, ám meg vagyok róla győződve, hogy a dolgok most új irányt vesznek” – nyilatkozta Johnson.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik