Harry Redknapp tovább akarja erősíteni FA-kupát nyerő csapatát

Vágólapra másolva!
2008.05.18. 22:37
A Portsmouth menedzsere az FA-kupa győzelmet követően ígéretet tett arra: minden lépést megtesz annak érdekében, hogy tovább erősítse az első számú angol kupát megnyerő klubja játékoskeretét.
Harry Redknapp az FA-kupával
Foto: Reuters
Harry Redknapp az FA-kupával
Harry Redknapp az FA-kupával
Foto: Reuters
Harry Redknapp az FA-kupával

A Wembley-beli Cardiff elleni győzelemnek (1–0) köszönhetően a Portsmouth jövőre kiléphet a nemzetközi kupaporondra, és az UEFA-kupa küzdelmeiben szerepelhet.

A klub vezetői a siker után önbizalommal telve nyilatkoztak, és szeretnék, ha csapat fejlődése töretlen maradna.

„Amit egészen mostanáig felépítettünk, azt most tovább kell építenünk” - fogalmazott a Peter Storrie, a Pompey ügyvezető igazgatója. „Minőségi játékosaink vannak, még igazolnunk kell néhányat és szélesíteni a keretet.”

Storrie a csapat menedzseréről, Harry Redknapp-ről is ejtett néhány elismerő szót. „Harry építette fel ezt a csapatot, és szeretné, hogy továbbvinni őket egy még magasabb szintre” - mondta a vezető. Storrie azt is elmondta, hogy hosszútávon gondolkoznak Radknapp-pel.

A csapat 200 000 ember között ünnepelte meg a kupagyőzelmet a kikötővárosban, ám a csapat első embere nem hazudtolta meg magát: a vörös hajú Redknapp itt már a következő szezont tervezte nyilatkozataiban.

Redknapp itt árulta el először, hogy a tavalyi hongkongi túra után, idén nyáron is külföldön edzőtáborozik a csapat, ezúttal Nigériában. A szakember pedig már a következő ellenfélen töri a fejét.

A Community Shield-en ugyanis a Manchester Uniteddal találkozik a csapat - nem lesz könnyű dolga Redknappnek...

Ide kattintva elovashatja az FA-kupa-döntőről szóló tudósításunkat!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik