Harry Redknapp nem lesz a Newcastle edzője, marad Portsmouthban

Vágólapra másolva!
2008.01.12. 14:08
Eldőlt, hogy nem Harry Redknapp (képünkön) lesz a távozó Sam Allardyce utódja a Newcastle United kispadján. A Portsmouth szakvezetője elmondása szerint jól érzi magát a kikötővárosiaknál, és nem akar továbbállni.
Sam Allardyce nyáron vette át a Newcastle csapatának irányítását, de a Boltonban sikeresen működő edző új csapatánál nem tudott eredményeket elérni.

A remek nevekből álló United 21 mérkőzés után csak a tizenegyedik helyet foglalja el a tabellán, ennél mindenki többet várt az együttestől. A hét közepén edzőváltásra is sor került: távozott Allardyce.

A Manchester United elleni szombati bajnokira az eddigi másodedző, Nigel Pearson állítja össze a csapatot, de a vezetők már nagy erőkkel keresik Allardyce utódját.

Bár az észak-angol klubnál felmerült a klub egykori legendájának, Alan Shearernek vagy a blackburniek edzőjének, Mark Hughesnak a neve is, az elsőszámú célpont Harry Redknapp. A Portsmouth menedzserének – aki irányította korábban a Bournemouth, a West Ham és a Southampton gárdáját is – már meg is tették az ajánlatukat.

Jelen állás szerint azonban a 60 éves vezetőedző nem adja fel jelenlegi állását.
„Remek ajánlatot kaptam egy fantasztikus klubtól. Azonban jól érzem magam a Portsmouthnál, és nem akarok távozni.”

Redknapp hozzátette, hogy mind az elnökkel, mind a szurkolókkal kiváló a viszonya, és több játékost is ő csábított a klubhoz, így nem lenne szerencsés, ha távozna.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik