Evra: Cristiano Ronaldo olyan jó lehet, mint Pelé, Maradona vagy Best

Vágólapra másolva!
2007.04.12. 12:16
Patrice Evra úgy véli, Cristiano Ronaldo rövidesen olyan kiváló labdarúgó lehet, mint Pelé, Diego Maradona vagy George Best. A francia védő szerint bámulatos, hogy portugál csapattársa nem csak az edzéseken, hanem a mérkőzéseken is bizonyítja, már most egyike a világ legjobbjainak. Eközben az egyik spanyol újság ismét "összeboronálta" Cristiano Ronaldót a Real Madriddal, állítólag már hivatalos tárgyalások is zajlottak.
Kedden este közösen ünnepelték Patrice Evra gólját
Reuters
Kedden este közösen ünnepelték Patrice Evra gólját
Kedden este közösen ünnepelték Patrice Evra gólját
Reuters
Kedden este közösen ünnepelték Patrice Evra gólját

„Csodálatos, hogy tudását nem önmaga szórakoztatására használja, hanem a csapatért, a szurkolókért és a győzelmek megszerzéséért futballozik. Ugyanolyan hasznot hozhat nekünk, mint annak idején Pelé, Diego Maradona vagy George Best. Olyan lehet, mint ők, vagy még jobb is” – mondta a francia védő, aki kedden este góllal járult hozzá a Manchester United BL-diadalához.

Szavazás

Melyik csapatban szerepel Cristiano Ronaldo a 2007-2008-as szezonban?

Írja be az itt látható számot!
Evra hozzátette: Cristiano Ronaldo az edzéseken is kimagasló dolgokat mutat be, s az MU örülhet annak, hogy „mutatványait” a tétmérkőzéseken is megismétli. A portugál szélső az AS Roma elleni negyeddöntő visszavágóján két gólt szerzett, így a csapat és a szurkolótábor is bízhat abban, idén legalább egy trófea az Old Traffordra kerül.

„Ha semmit sem nyerünk, akkor az emberek még azzal vigasztalhatnak bennünket, szépen futballoztunk ebben a szezonban. De ez nem elég! Ha semmit sem nyerünk, akkor rossz szezont zárunk. Egy-két trófeát mindenképpen el kell hódítanunk. A három diadal már hihetetlenül nagy eredmény lenne, de semmi sem elképzelhetetlen” – szögezte le Patrice Evra.

A francia védő nyilatkozata mellett csütörtökön az angol sajtóban más téma kapcsán is előkerült Cristiano Ronaldo neve. Az AS című spanyol újságra hivatkozva a brit média ismét arról írt, hogy a portugál klasszisért minden pénzt megadna a Real Madrid.

Az MU ugyan tárgyal a futballista szerződésének meghosszabbításáról, de a spanyolok mindenképpen felül akarják múlni az ajánlatot, s a klubnak pedig 80 millió eurót fizetnének.

Állítólag Ronaldo menedzsere múlt szerdán tárgyalt Predrag Mijatovics madridi sportigazgatóval, s elmondta: védence kész Madridba szerződni. Az AS szerint a szélső nem fogadja el az MU ajánlatát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik