Rooney örül, hogy a világ legjobb játékosával szerepelhet együtt

Vágólapra másolva!
2007.03.01. 11:33
Wayne Rooney boldog, hogy a világ legjobb labdarúgójával, s egyben jó barátjával, Cristiano Ronaldóval játszhat egy csapatban. A Manchester United angol klasszisa annak is örül, hogy a portugál zseni kiváló teljesítménnyel hallgattatta el a tavalyi világbajnokság után Angliában hatalmasra duzzadt „ellentáborát”.
Az angol csillag felsőfokon beszél barátjáról
Az angol csillag felsőfokon beszél barátjáról
Az angol csillag felsőfokon beszél barátjáról
Az angol csillag felsőfokon beszél barátjáról

„Mindenki azt szeretné, ha a legjobb játékosokkal szerepelhetne egy csapatban. Nagyszerű, hogy én együtt játzshatok Cristianóval – mondta a vörös ördögök támadója, majd hozzátette: - Nagyon örülök annak, hogy a csapatunkhoz tartozik, mert jelenleg ő a világ legjobb labdarúgója!”

Szavazás

Ön szerint ki lesz az angol bajnok 2007-ben?

Írja be az itt látható számot!
A BBC által közölt nyilatkozat hírmagyarázata is kiemeli, hogy Ronaldo óriási szerepet játszott abban, hogy a Manchester United jelenleg 9 pontos előnnyel vezeti a Premiershipet a legutóbbi két sorozatot magabiztosan nyerő Chelsea-vel szemben. A brit közszolgálati adó szerint a portugál szélső jó eséllyel pályázik arra, hogy a szezon legjobbjának válasszák.

Pedig a tavalyi vb után szinte közutálat övezte, miután az angol-portugál negyeddöntőn ellentmondásos szerepet „játszott” Wayne Rooney kiállításában. Sokan azzal vádolták, hogy ő bírta rá a játékvezetőt a piros lap felmutatására, s az eset után cinkosan kikacsintott csapata kispadjára. Emiatt a szurkolók egy része folyamatosan szidta az MU elleni bajnokikon, de a sztár ezt higgadtan tűrte.

Rooney csalódott és dühös volt a vb után csapattársára, de azóta barátságuk megerősödött.

„Remekül kezelte a kialakult helyzetet a világbajnokság után. Pedig a média kiemelt figyelemmel kísérte, de őt ez nem zavarta. Az egész szezonban fantasztikusan futballozik. Remélem, hogy a folytatás is hasonló lesz, s akkor több trófeához segíthet bennünket” – zárta mondandóját Rooney.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik