Robbie Fowler is követi David Beckhamet az Egyesült Államokba?

Vágólapra másolva!
2007.02.28. 15:57
Amerikai sajtóértesülések szerint Robbie Fowler is követheti David Beckhamet az Egyesült Államokba. A Liverpool lejáró szerződésű támadóját a New England Revolution vinné. George Scott, a játékos ügynöke azonban úgy véli, Katar vagy Dubai lesz Fowler következő lehetséges állomása.
Robbie Fowler szerződése nyáron lejár Liverpoolban
Reuters
Robbie Fowler szerződése nyáron lejár Liverpoolban
Robbie Fowler szerződése nyáron lejár Liverpoolban
Reuters
Robbie Fowler szerződése nyáron lejár Liverpoolban

Robbie Fowler jövője kétségessé vált az Anfield Roadon. A rutinos, egykori válogatott csatár ritkán tudja magát beverekedni a Liverpool kezdőcsapatába. Ráadásul nyáron lejár a szerződése, és klubja már megszerezte a Leverkusentől az ukrán Andrij Voronyint.

Lehet, hogy Liverpoolban kitelik az ideje, de valószínűleg nem marad állás nélkül Fowler. Egykori csapattársa, Steve Nicol ugyanis az Egyesült Államokba akarja őt csábítani.

A volt skót válogatott játékos – aki korábban együtt játszott Fowlerrel a Liverpoolban – elmondta, hogy ugyan nem tudják azokat az anyagi feltételeket biztosítani az angol játékos számára, mint amiket David Beckham kap Los Angelesben, Clint Dempsey eladása a Fulhamnek azért megnöveli az anyagi lehetőségeiket.

Beckham szerződése egyébként aggasztja Nicolt: az edző fél attól, hogy a középpályásnak kifizetendő összeg miatt más európai játékosok is hasonló fizetéseket várnak el klubjaiktól.

Megszólalt az ügyben Robbie Fowler ügynöke is. George Scott szerint Fowler nem szerződik az Egyesült Államokba.
„Ha távozik Liverpoolból, inkább Katar vagy Dubai jöhet szóba.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik