Queiroz óva inti Ronaldót a váltástól

Vágólapra másolva!
2007.02.14. 10:17
Cristiano Ronaldo óriási hibát követ el, ha elhagyja a Manchester Unitedet, s új klubnál folytatja pályafutását. Ezt Carlos Queiroz, a Vörös Ördögök másodedzője mondta a Sky Sportsnak, s hozzátette, honfitársa az Old Traffordon is nagy sikereket érhet el, kiteljesítheti pályafutását.
Cristiano Ronaldo hamarosan a Manchester United szimbóluma lehet
Cristiano Ronaldo hamarosan a Manchester United szimbóluma lehet
Cristiano Ronaldo hamarosan a Manchester United szimbóluma lehet
Cristiano Ronaldo hamarosan a Manchester United szimbóluma lehet

„Nagyon rövid időn belül ő lehet a Manchester United emblematikus figurája, jelképe. Számára a Manchester United a tökéletes klub” – szögezte le Sir Alex Ferguson segítője a népszerű sportcsatornának adott interjújában.

A világklasszis szélső jövőjéről az elmúlt hetekben rengeteg találgatás jelent meg, s a spanyol sajtó előszeretettel hozta hírbe az FC Barcelonával és a Real Madriddal. Ronaldo szerződése 2010-ben jár le Manchesterben, s a klub azt szeretné, ha megduplázott, heti 100 ezer fontot érő fizetésért 2012-ig hosszabbítana.

Szavazás

Melyik csapatban szerepel Cristiano Ronaldo a 2007-2008-as szezonban?

Írja be az itt látható számot!
„Nincs oka arra, hogy távozzon, mert jól tudja, a United a világ legjobb klubja. Napjainkban nincs olyan csapat, amelynek olyan játékosa lenne, aki Cristiano Ronaldóhoz hasonló egyenletességgel teljesít csúcsszínvonalon” – érvelt Queiroz.

A portugál szakember hozzátette: Ronaldo hamarosan számos egyéni díj birtokosa lesz, a futballvilág ezekkel a „kitüntetésekkel” jutalmazza majd a mostani szezonban nyújtott káprázatos játékát.

Carlos Queiroz saját tapasztalatait is figyelembe véve inti honfitársát a Real Madridtól.

„A fű ott sem zöldebb. Én már dolgoztam a Real Madridnál, ismerem a klub belső életét, a valódi világát” – jegyezte meg a tréner. Majd zárásként még elmondta:

"Cristiano fontos tagja a United családjának, s ha itt marad, akkor hamarosan az egész klub szimbóluma lesz. Évek óta ez a legjobb Manchester United, ott tartunk, ahol szeretnénk. Egy lépésre vagyunk a bajnoki címtől."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik