Ronaldo: a Real Madrid 50 milliós ajánlatra készül

Vágólapra másolva!
2007.01.25. 16:59
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid 50 millió eurót ajánlana a Manchester Unitednek a 21 éves Cristiano Ronaldóért, akit a nyártól szeretne soraiban tudni. A királyi klubot az sem tántorítja el, hogy az angolok már tárgyalnak a portugál klasszis 2010-ig szóló szerződésének meghosszabbításáról, amely heti 100 ezer fontos fizetést garantálna.

Az AS című napilap azt írta, hogy a madridi vezetés nagyon elszánt, mindenáron meg akarja szerezni a mindkét szélen otthonosan mozgó fiatal futballistát. Ha az 50 millió euró elegendőnek bizonyulna, akkor Cristiano Ronaldo lenne a Real történetének harmadik legdrágább igazolása, Zinedine Zidane (75 millió euró) és Luis Figo (60 millió) mögött.

Szavazás

Melyik csapatban szerepel Cristiano Ronaldo a 2007-2008-as szezonban?

Írja be az itt látható számot!
Úgy tűnik, hogy a Real vezetését nem érdeklik a Manchesterből érkező hírek, vagyis a klub és a fiatal klasszis kiváló kapcsolatának bizonyítékai.

A 2003 nyarán szerződtetett labdarúgó kiválóan érzi magát a Vörös Ördögöknél, ezt támasztja alá, hogy élvezi a szakmai stáb teljes bizalmát. Sir Alex Ferguson vezetőedző Budapesten is felsősfokon dicsérte Ronaldót, míg segítője, Carlos Queiroz szerdán a világ legjobbjának nevezte, sőt kitért rendkívüli szorgalmára is. A szerződés-hosszabbítás ügyében pedig megoldás-közeli a helyzet, s amúgy is nehezen képzelhető el, hogy a Manchester United eladná egyik legnagyobb értékét.

A madridiak tavaly még viszonylag könnyen megszerezhették volna a portugál csillagot, hiszen a világbajnokság előtt Ronaldo ügynöke több klubnak is ajánlatot tett. Akkor azonban egyik érintett klub sem törte magát a szélsőért, aki a mostani szezonban élete legjobb formájában teljesít.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik