Sevcsenko bizonytalan a jövőjével kapcsolatban

Vágólapra másolva!
2006.12.07. 13:43
Bizonytalan a jövőjével kapcsolatban Andrij Sevcsenko, a Chelsea támadója. Az ukrán futballista úgy érzi, José Mourinho nem kedveli a játékát, és ha nem látják szívesen, inkább visszatérne Olaszországba.

Nyáron nagy várakozás előzte meg Andrij Sevcsenko Londonba igazolását, a Chelsea tulajdonosa nem sajnált közel 31 millió fontot sem kifizetni a Milan támadójáért.

Sevcsenko azonban egyelőre nem váltotta meg a világot új csapatánál, a bajnokságban mindössze három gólt szerzett.

„Otthon érzem magam Londonban, de sajnos a játékom nem felel meg José Mourinhónak” – értékelt Sevcsenko a BBC internetes honlapjának. – „Roman Abramoviccsal nagyon jóban vagyok, ő inkább kölcsönbe adna az eladás helyett.”

Az ukrán játékos és a londoni klub még nem tárgyalt egymással a folytatást illetően, de „Seva” már felkészült arra, hogy esetleg távozik.

„Ha nem kellek, akkor csomagolok, és már itt sem vagyok. Visszamegyek Olaszországba, és bebizonyítom, hogy még mindig jó játékos vagyok.”

Sevcsenko hozzátette, hogy ő még messze nem érzi úgy, hogy játékosként lejárt az ideje, és mindenki tudja róla, hogy mire képes.

A Levszki ellen első a Chelsea-ben első BL-gólját szerző Sevcsenkóval a nyáron négy évre szóló szerződést kötött a londoni klub.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik