Anglia, Spanyolország: David Beckham szomorú és csalódott

Vágólapra másolva!
2006.10.22. 12:31
David Beckham egy angol lapinterjúban bevallotta: szomorú és csalódott, hogy a Real Madridban alig, a válogatottban pedig jelenleg nem jut szerephez. A középpályás a Real kétéves szerződés-hosszabbítási ajánlatáról kijelentette: még két évet ülni a kispadon "nagyon nehezére esne".
Igen nehezen éli meg a korábban "agyonsztárolt" David Beckham, hogy pillanatnyilag nemcsak a válogatottban nem számítanak rá, de a Real Madridban is csak csereként tud pályára lépni.

A 31 esztendős szabadrúgás-specialista az angol Mail című lapnak nyilakozva bevallotta:

"Labdarúgóként minden nap szomorúságot és nagy csalódottságot érzek, mert nem játszom a hazám válogatottjában és a klubcsapatomban sem."

"Nagyon nehezemre esne még két évet a kispadon ülni – folytatta. – A visszavonuláson egyáltalán nem gondolkodom. Ha a szívem és a lábaim feladják, akkor majd itt lesz az ideje, de erről egyelőre nincsen szó."

Beckhamet védte szombati nyilatkozatában Thierry Henry, az Arsenal francia klasszisa, aki szerint a "Spice Boynak" ott lenne a helye a válogatottban, hiszen a korábbi csapatkapitány jelenléte önbizalmat adhatna Steve McClaren együttesének.

"Steve McClarennek nagyon nehéz munkája van, a világ egyik legnehezebb feladata az övé. avid azonban nagy játékos és nagyszerű fickó. Úgy gondolom, hogy még olyan sokat adhatna Angliának a válogatottban, hogy kár volna nem megadni neki az újabb esélyt" – fogalmazott Henry.

Szavazás

Szükség van-e David Beckhamre az angol válogatottban?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik